furnizorii nostri

Știați că Wonder Events Fair nu este doar un târg de nunți?

Este și locul unde furnizori din industria evenimentelor vin la Wonderland pentru a-ți prezenta servicii și produse diverse – toate dedicate organizării evenimentului tău ideal.

De la decoruri florale, fotografie și dulciuri care mai de care, până la corturi pentru evenimente și artiști. Toți se adună într-un singur loc – la Wonderland. Acolo, pe o suprafață de 3200 m2, își expun cele mai noi oferte și îți vin în ajutor cu tot ce ai nevoie. 

Toate astea pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de evenimentul tău mult așteptat – fie că este vorba de o aniversare, un majorat, un banchet, o cununie, un botez, o conferință sau chiar o nuntă. 

MIRESE

MIRESE

O selecție impresionantă de rochii de mireasă, accesorii și specialiști în make-up & hairstyling, la noi le găsești pe toate.
Vezi furnizorii parteneri
AMINTIRI FOTOGRAFICE

AMINTIRI FOTOGRAFICE

Cauți fotografi și videografi care să surprindă impecabil cele mai emoționante momente? Sau photobooths unde invitații să se dsitreze copios și să plece cu o amintire dragă?
vezi furnizorii parteneri
MIRI

MIRI

De la costum, la butoni, până la cele mai mici detalii care să-ți facă ziua specială
vezi furnizorii parteneri
PLANIFICAREA EVENIMENTULUI

PLANIFICAREA EVENIMENTULUI

Știm că organizarea unui eveniment este un proces anevoios, din acest motiv îți punem la dispoziție cei mai buni Event Planners, cele mai dedicate florării și firme de organizare ca totul să meargă ca pe roate.
vezi furnizorii parteneri
CATERING

CATERING

Candy bar, foods & drinks, cigar bar și nu numai.
vezi furnizorii parteneri
ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT

Ce fel de eveniment e acela fără momente înduioșătoare de muzică live, DJ, MC sau focuri de artificii care să-ți mențină invitații într-o stare de sărbătoare?
vezi furnizorii parteneri
ofertă de Black friday

-50%

în perioada 10-12 noiembrie la orice workshop din cadrul Wonder Events Fair, folosind codul „BLACKFRIDAY50”